Chantal Claassen is medewerker Communicatie en Bestuurssecretaresse bij een schoolbestuur in het primair onderwijs. Sinds zij in augustus 2018 eindelijk toegaf aan haar verlangen om verhalen te schrijven, is er geen houden meer aan en is het schrijven in korte tijd uitgegroeid tot een ware passie. Haar eerste verhaal “Liefs uit Frankrijk’ bereikte de shortlist van de verhalenwedstrijd van Kobo (juni 2019) en sinds maart 2019 is Chantal bezig met het schrijven van een psychologische roman “Schaduwkant” onder begeleiding van een auteur. Met laatstgenoemde roman hoopt zij door te breken als schrijver.

De afgelopen maanden heeft Chantal gemerkt dat ze, naast schrijven, veel voldoening haalt uit het lezen en beoordelen van manuscripten. Een bijdrage leveren aan het naar een hoger plan tillen van verhalen helpt de auteur, en is daarnaast ook voor haarzelf een goede leerschool om een beter auteur te worden.

Chantal wil jouw manuscript graag beoordelen op verhaallijn, realiteitsgehalte, maar let zeker ook op taalgebruik en grammatica.